Machiaj

Cum sa realizez un machiaj de seara

Party in pink & purple. Movul accentueaza pigmentul verde din iris pe care-l au 80% dintre femei, oricarei culturi ii apartin. De accea, el avantajeaza orice tip de ten si este foarte bun pentru seara. Indiferent de machiaj, sprancenele se poarta accentuate natural.

Daca tinuta iti permite, unui machiaj de seara, mai special, ii poti adauga glitter pe arcada si pe pometi, iar pentru o privire mai sofisicata, alege sa folosesti gene false.

  1. Pleoapa mobila se fardeaza cu roz sau cu o nuanta mai deschisa.
  2. In coltul intern al ochiului si pe arcada aplica un fard argintiu.
  3. Aplica cea mai inchisa nuanta, movul, in coltul extern al ochiului, mergand pe pleoapa superioara intr-un arc de cerc, pana spre arcada. 
  4. Fardul de obraz roz se aplica central.
  5. Alege un ruj mat, modern, fucsia.

Smoky eyes

Pentru un look de petrecere, nemuritorul smoky eyes are un aer retro si este foarte sexy si feminin. Greseala majora pe care o fac majoritarea femeilor cand aleg acest tip de machiaj este sa considere ca au neaparat nevoie de fardul negru pentru a obtine acest efect. In realitate, te poti juca cu zeci de culori pentru a-ti pune ochii in evidenta.

  1. Un fard auriu pe toata pleoapa, iar apoi, cu miscari circulare, un fard bordo, incepand de la baza genelor spre exterior, amestecand foarte bine nuantele intre ele.
  2. Cu un creion khol, negru, accentueaza baza genelor, insistand pe coltul exterior. Finiseaza look-ul cu gene false, in buchetele.
  3. Alege un ruj in culoarea buzelor, peste care aplica un strop de luciu.

Like