Machiaj

Cum sa aleg fondul de ten potrivit

Cum_sa_aleg_fondul_de_ten_potrivit

Fondul de ten este un produs indispensabil pentru un machiaj de succes. Astazi exista numeroase astfel de produse in comert. Afla cum sa alegi fondul de ten potrivit culorii pielii tale si urmeaza sfaturile utile propuse de echipa eCumSa pentru o aplicare perfecta.

Cum sa aleg fondul de ten potrivit:
  Fondul de ten se alege in baza culorii naturale a pielii, pentru a obtine un efect natural. Nuanta fondului de ten nu trebuie sa fie mai inchisa decat cea a pielii tale pentru a nu face constrast cu pielea de pe gat. Pentru un make-up de succes alege un fond de ten cu o jumatate de tonalitate mai deschisa decat culoarea pielii tale pe care sa-l aplici pe obraji, curba nasului, barbie si frunte. 

  Daca ai pielea deschisa la culoare mizeaza pe transaprenta evitand fondurile de ten in nuante prea deschise care fac ca fata sa arate pala. 

  Daca, in schimb, ai tenul pal, alege un fond de ten sub forma de pudra care se imbina perfect cu pielea. 

  Testeaza fondul de ten inainte de achizitionare asftel: aplica fond de ten pe maxilar in zona cea mai apropiata de gatsau in zona interna a pulsului. Se va lua un esantion de produs pe degete sau pe un buretel de aplicare si se va aplica intr-una din zonele spuse mai sus.

In cazul in care culoarea fondului de ten se va potrivi cu culoarea pielii tale nu se va nota nici o diferenta intre culoarea fondului de ten si cea a pielii tale; inseamna ca alegerea facuta este cea potrivita, dar daca se va vedea diferenta de culoarea inseamna ca nuanta fondului de ten ales nu este potrivita pentru tine, deci mai cauta.

Like