Machiaj

Cum se aplica fondul de ten

Cum_se_aplica_fondul_de_ten

Daca nu sti cum se aplica fondul de ten si ai nevoie de cateva sfaturi utile de urmat cu incredere, echipa eCumSa iti vine in ajutor cu acest articol in care iti da cateva sfaturi utile despre cum se aplica fondul de ten.

Sfaturi utile despre aplicarea fondului de ten:

  • Pentru o aplicare corecta a fondului de ten pielea ta trebuie sa fie perfect curata. 
  • Exfoliaza regulat tenul; acest lucru permite imbunatatirea texturii pielii prin indepartarea celulelor moarte, asigura o aderenta mai buna a fondului de ten si permite o uniformitate mai ridicata. 
  • Curata tenul cu un produs demachiant ori purifiant pentru a curata porii inainte de aplicarea fondului de ten. 
  • Hidrateaza pielea inainte de aplicarea fondului de ten caci astfel aplicarea produsului va fi mai usoara iar make-up-ul va dura mai mult. 
  • Foloseste un corector care sa-ti ascunda imperfectiunile si sa-ti garanteze un rezultat mai bun.

Cum se aplica fondul de ten:
Pentru o aplicare mai usoara incalzeste fondul de ten lichid rasucind sticluta intre maini. Continua cu un buretel umed ( cu degetele sau cu o perie pentru aplicat fondul de ten) care permite aplicarea produsului uniform, fara pete si fara intinari.

Evita sa aplici un strat prea gros de fond de ten pentru a nu sufoca pielea. Incepe sa aplici fondul de ten din zonele de mijloc ale fetei ( barba, obraji, frunte), apoi intinde delicat produsul prin miscari circulare din interiorul catre exteriorul fetei, de sus in jos. Intinde bine fondul de ten la radacina parului, a sprancenelor, la baza urechilor si pe nari.

Like