Machiaj

Cum sa aleg fondul de ten in functie de anotimp - sfaturi utile

Cum_sa_aleg_fondul_de_ten_in_functie_de_anotimp_-_sfaturi_utile

Poate ca te intrebi de ce este important sa alegi fondul de ten in functie de anotimp. Ei bine echipa eCumSa iti vine in ajutor cu acest mic ghid virtual in care iti da cateva sfaturi utile despre fondul de ten.

Alegerea fondului de ten este conditionata de anotimpuri: iarna este recomandata aplicarea unui fond de ten care sa acopere si sa protejeze tenul de agentii atmosferici in timp ce in lunile calduroase este recomandata folosirea unui fond de ten oil-free intrucat caldura face ca pielea sa produca mai mult sebum. Aminteste-ti ca fondul de ten nu este doar un produs cosmetic ci si un adevarat tratament care trebuie ales cu mare atentie. 

Sfaturi utile despre fondul de ten: 

  • Incearca intotdeauna fodul de ten inainte de a-l cumpara! 
  • Aplica fondul de ten pe pielea perfect curata si hidratata cu o crema hidratanta de zi. 
  • Completeaza baza de make-up prin aplicarea unei pudre care fixeaza fondul de ten, faciliteaza aplicarea altor produse de cosmetica si ofera pielii un aspect catifelat si matasos. 
  • Pe timp de iarna, cand alegi fondul de ten sub lumina unui neon, alege unul cu tenta de roz. 
  • Pe timp de vara, in schimb, opteaza pentru un fond de ten in nuante de nisip care scoate in evidenta luminozitatea fetei sub razele soarelui. 
  • Nu insista prea mult pe fondul de ten pentru a ascunde imperfectiunile, foloseste mai degraba un corector care va da un rezultat mai bun.

Like