Machiaj

Cum sa ma machiez de sarbatori - sfaturi utile

Cum_sa_ma_machiez_de_sarbatori_-_sfaturi_utile3

Sarbatorile sunt unul din momentele in care ne place sa dam tot ceea ce e mai bun din noi. O fi atmosfera, o fi sosirea concediului/ vacantei, insa noi toate suntem dornice sa aratam perfect atat de Craciun cat si de Anul Nou! Asadar echipa eCumSa va propune cateva sfaturi utile despre cum sa ne machiem de sarbatori si cum sa avem un make-up perfect pentru Craciun si Revelion 2011-2012. Anul acesta este important sa ne concentram pe privire care trebuie sa fie de neuitat!

Cum sa ne machiem de sarbatori
Atat de Craciun cat si de Revelion stilistii recomanda un make-up pe baza de argintiu si, in special, foarte mult auriu. Puteti incerca sa realizati un make-up smokey eyes inspirat din anii 70, folosind mai multe nuante de auriu si "un fir" de eye liner.

Cum_sa_ma_machiez_de_sarbatori_-_sfaturi_utile2Genele trebuie sa fie foarte lungi si bine definite, pot fi utilizate si mici trucuri cum ar fi genele false. Incercati, de asemenea, sa folositi farduri de ochi cat mai deschise, de preferat cele in crema decat cele in praf pentru a obtine un efect cat mai intens. Completati machiajul prin adaugare de sclipici auriu la marginea ochilor. Nu va limitati sa intindeti fardul de pleoape exclusiv pe pleoape dar intindeti-l si sub pleoapa de jos pentru a avea o privire eterica.

Cum_sa_ma_machiez_de_sarbatori_-_sfaturi_utile1Folositi un creion inchis la culoare pentru a sublinia partea interioara a ochiului si veti fi perfecte atat pentru Craciun cat si pentru Revelionul 2011-2012.
Sarbatori fericite!

Like