Machiaj

Cum sa aleg fardul de ochi

cum sa aleg fardul de ochi

In acest mic ghid virtual echipa eCumSa te ajuta sa-ti alegi fardul potrivit pentru culoarea ochilor tai. Poate fi foarte dificil sa alegi nuanta de fard potrivita pentru culoarea ochilor tai. Cu atatea nuante si tipuri de farduri din care poti alege, acest lucru devine si mai dificil. Nu vrei ca ochii tai sa arate infricosator sau sa folosesti culori care sa te dezavantajeze, mai ales cand porti o haina inchisa la culoare sau atunci cand folosesti un contur negru. Asadar echipa eCumSa iti vine in ajutor cu acest articol in care te invata cum sa alegi fardul de ochi potrivit.

Cum sa aleg fardul de ochi:

  1. Pentru ochii albastri: nuantele de maro si cele trandafirii sunt cele mai potrivite. Nunatele calde fac ca ochii albastri sa iasa in evidenta. 
  2. Pentru ochii negri: nuantele de verde deschis, roz pal si cele de auriu vor scoate in evidenta petele de culoare aflate in ochii negri. Alege o textura usor sidefata care sa-ti puna ochii negri in valoare. 
  3. Pentru ochii verzi: nuantele de mov, cele cafenii si cele purpurii fac contrast de culoare oferind ochilor verzi un aspect dinamic. 
  4. Pentru ochii caprui echipa eCumSa iti recomanda sa incerci nuantele de verde inchis, galben pal, mov, dar si nuantele calde usor sidefate pentru un aspect cat mai natural si totodata pentru a-ti pune ochii in valoare.

Like