Machiaj

Cum sa ma demachiez rapid si bine

Cum_sa_ma_demachiez_rapid_si_bine

De cate ori te-ai trezit cu cearcane de " panda" datorita faptului ca dupa o seara lunga nu ai avut rabdarea necesara sa te demachiezi? 

In acest articol echipa eCumSa iti vorbeste despre cum sa te demachiezi usor, rapid si bine. Demachiatul este un gest fundamental pentru a mentine pielea sanatoasa, tanara si matasoasa.

Demachiatul este important dimineata si seara deoarece curatirea in profunzime a pielii permite nu numai eliminarea machiajului ci si a impuritatilor legate, mai ales, de poluare.  

In continuare echipa eCumsa iti da cateva sugestii despre cum sa te demachiezi rapid si bine; important este sa ai rabdare si sa alegi metoda de demachiat potrivita timpului tau.

 Asadar care sunt cele mai practice produse pentru a te demachia usor, rapid si bine?

Vorbim despre servetelele demachiante; acestea contin deja substante demachiante si este suficient sa le folosesti cu delicatete pentru a-ti demachia ochii, poti folosi unul sau mai multe servetele demachiante pentru a-ti demachia fata, gatul si decolteul. Servetelele demachiante sunt ideale pentru persoanele care calatoresc mult. In schimb pentru ingrijirea zilnica a pielii poti folosi lapte demachiant, tonic si un bun, dar delicat, demachiant pentru ochi.

De luat in considerare ca demachiant este si uleiul de la Johnson, acesta se foloseste pe un disc demachiant. Acest ulei este foarte delicat, elimina orice urma de make-up, chiar si cel mai dificil mascara, nu ustura la ochi si contribuie la mentinerea elasticitatii si finetei pielii. Este nevoie sa te clatesti dupa aplicarea uleiului, sa nu mergi la somn unsa si te vei simti intr-adevar curata. Aminteste-ti insa ca este fundamental ca, in afara fetei, sa demachiezi si gatul si decolteul. 

Cand fata, gatul si decolteul sunt complet demachiate si curate aplica crema de fata de noapte.

Like