Ingrijire personala

Cum se demachiaza ochii corect

Cum_se_demachiaza_ochii_corect

Daca vrei sa-ti demachiezi corect ochii delicati fara iritatii, in acest mic ghid virtual echipa eCumSa iti da cateva sfaturi utile despre cum se demachiaza ochii corect.

Cum se demachiaza ochii corect:
Pentru a demachia ochii corect ai nevoie de: ulei de migdale dulci; ulei de ricin; apa de trandafiri; apa de albastrea; apa de musetel si un sapun delicat. 

  1. Primul pas pentru demachierea ochilor consta in umplerea cu ulei de migdale a 1/4 dintr-un contenitor ( spalat si dezinfectat cu acool sanitar). 
  2. Adauga uleiului de migdale dulci o jumatate de lingura de ulei de ricin. 
  3. Adauga acum in contenitor, peste cele doua tipuri de ulei, apa de trandafiri, de albastrea si de musetel si agita bine. Gasesti cele trei tipuri de apa la plafar, in cazul in care nu le gasesti pe toate foloseste doar una. Daca nu gasesti nici una atunci pregateste o infuzie de musetel plicuri ori planta, strecoara, adauga peste ulei si agita bine. 

Acum, pentru a indeparta machiajul fara a irita ochii, inmoaie un disc demachiant in apa calda, pune pe el un pic de demachiant facut in casa si sterge delicat, prin miscari circulare, ochii. Procedeaza la fel pentru demachierea buzelor. 

Odata ce ai demachiat ochii si buzele, spala-te pe fata cu apa calduta si sapun delicat pe baza vegetala. Clateste bine si sterge-ti fata, prin tamponare, cu un prosop curat apoi tamponeaz-o cu un disc demachiant inmuiat in tonic, apa de trandafir, de musetel ori de albastrea.

Like