Ingrijire personala

Cum se fac unghiile cu gel

Cum se fac unghiile cu gel

Unghiile constuite cu gel sunt la moda si foarte iubite de femei. Daca esti si tu pasionata de astfel de unghii, in acest articol echipa eCumSa te sfatuieste cum sa-ti construiesti unghiile cu gel acasa si cum sa alegi dintre diferitele modele. Iubesti unghiile construite cu gel si nail art-ul?

Cum se fac unghiile cu gel acasa si cum sa aleg un stil de nail art:

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci cand vrei sa-ti construiesti unghiile cu gel este acela de a-ti alege un stil de nail art care-ti place. Desigur, acesta ar trebui sa fie decis in functie de ocazie: pentru un stil de zi cu zi te sfatuim sa nu exagerezi cu culoarea.

Opteaza pentru o manichiura french un pic mai speciala, infrumusetata cu flori finute ori cu strasuri. Pentru o seara speciala, in schimb, poti jongla cu culorile, iar pentru o petrecere, unghiile tale vor fi in conformitate cu evenimentul. 

Cum sa te orientezi si sa alegi din numeroasele propuneri de nail art?

{gallery}gel{/gallery}

Pentru a-ti impresiona prietenele opteaza pentru un stil original cum ar fi simboluri ale cartilor de poker, modelul tablei de sah, iar pentru o petrecere de primavara alege un stil pe roz; o alegere minunata si simpatica ce se potriveste de minune cu sezonul. In comert poti gasi diferite dispozitive care-ti permit construirea unghiilor cu gel chiar la tine acasa.

Cu putina atentie nu va fi greu sa inveti sa construiesti unghiile cu gel, insa trebuie mentinut ca pentru a avea rezultate impecabile va trebui sa consulti un expert in materie, cel putin pentru primele dati.

Poti, de asemenea, cumpara un set de unghii deja decorate si pregatite pentru a fi aplicate.

Like