Coafor

Cum sa imi tund bretonul acasa

Cum sa imi tund bretonul acasa

Nu ai avut niciodata tentatia de a-ti tunde singura bretonul? Poate doar pentru a economisi niste banuti sau, pur si simplu, doarece coaforul era inchis. Poate unele dintre voi au incercat deja sa-si tunda bretonul singure obtinand astfel un rezultat dezastruos: breton prea scurt ori stramb.

Asadar, in acest mic ghid virtual, echipa eCumSa iti da cateva sfaturi utile despre cum sa-ti tunzi singura bretonul, cum sa-ti tunzi corect bretonul si despre care sunt tunsorile glamour in 2011.
Cum sa imi tund singura bretonul:
In primul rand inarmeaza-te cu o foarfeca, pieptene, cleme de par si pozitioneaza-te intr-o zona/ incapere bine luminata. Netezeste bine parul si, cu foarfeca, realizeaza o taietura verticala: atentie insa sa nu tai prea mult; daca bretonul e prea lung il poti scurta, insa daca e prea scurt nu-l mai poti lungi! 

Prin utilizarea foarfecii pe verticala, dupa cum am spus, vei obtine un rezultat mai natural. Tunde, deci, milimetru cu milimetru pana ce vei obtine lungimea dorita. Apoi usuca parul si, daca este nevoie, aranjeaza ici colo eventualele inegalitati ale parului.
Tunsorile: pixie foarte filata si carré hipergeometrica au fost definite ca tunsori glamour in 2011. Este total nerecomandat stilul masculin care este confortabil, dar nu foarte creativ si plictiseste rapid.

Parul este un accesoriu si trebuie sa aiba o tunsoare care sa permita schimbarea coafurii in functie de situatie. Nu-ti ramane decat sa ceri un mic sfat la coafor, cand vei merge, si sa decizi noua ta tunsoare.

Like