Coafor

Cum sa-mi ingrijesc parul

Fiecare persoana are propria parere cand vine vorba de look-ul perfect al unei femei. Spre exemplu unele femei viseaza sa aiba par lung si stralucitor. Acest lucru este posibil pentru majoritatea femeilor, dar trebuie tinut cont ca nu este tocmai usor. Daca doresti sa ai parul lung va trebui sa experimentezi diferite metode si sa fii pregatita pentru un angajamnet pe termen lung; sa ai parul lung necesita o ingijire permanenta, dar poti fi sigura ca nu se va intampla peste noapte.
Echipa eCumSa iti da cateva sugestii despre cum sa-ti ingrijesti parul si despre cum sa ajuti la cresterea parului tau pe care le poti urma cu incredere:
  1. Inainte de a putea avea un par lung trebuie sa scapi de parul ars si deteriorat. Tunde-te.
  2. Ia suplimente care ajuta la cresterea parului. Printre acestea se numara vitamina B, in special B-6 si amino acizi.
  3. Tunde-te des. Virfurile parului imbaranesc si sunt, cel mai probabil detriorate, pot fi chiar despicate, acesti factori nu vor permite parului dvs. sa creasca. Odata la trei patru luni tunde-te cel putin 2 cm din par.
  4. Evita lucrurile care pot deteriora parul cum ar fi tratementele chimice si aparatele de incalzit ( castile pentru coafura si fierul plat de par); acestea pot deteriora parul si ii pot incetinii cresterea.
  5. Evita piscinele. Clorul poate, de asemnea, provoca deterioararea parului si inhiba cresterea; la fel si apa sarata.
  6. Mananca o multime de proteine sanatoase cum ar fi fasolea, nucile, semintele si soia. Aceste proteine ajuta la crestera parului. 
  7. Fii blanda cu parul tau; perie-l usor, fara sa-l rupi si, de asemenea, evita coafurile stranse cum ar fi coada de cal.

Like