O viata sanatoasa

Cum sa ma ingras - dieta pentru ingrasare

Cum_sa_ma_ingras_-_dieta_pentru_ingrasare1

Ai avut o perioada de stres puternic sau una de o excesiva pierdere in greutate datorata unui tratament si vrei sa iei cateva kilograme in greutate insa nu reusesti? Ei bine echipa eCumSa iti vine in ajutor cu acest articol in care iti propune o dieta pentru ingrasare si te sfatuieste cum sa iei in greutate.

Cum sa ma ingras:
In primul rand trebuie sa cresti numarul caloriilor ingerate in timpul zilei insa asta nu inseamna sa consumi neconditionat tot ce-ti trece prin cap. Dieta pentru ingrasare necesita, de asemenea, un criteriu bazat pe nutritie adecvata, pentru a evita inconvenientele cum ar fi colesterolul, proasta digestie, cresterea in greutate si, mai apoi, obezitatea. 

Daca problema ta este lipsa apetitului atunci introdu in alimentatia ta zilnica maslinele, castravetii si ceapa; acestea fiind alimente care stimuleaza pofta de mancare. Dieta pentru ingrasare consta in cresterea cantitatii de proteine, carbohidrati, lapte si produse lactate. Introdu, intre mese, sucuri de fructe ( mai bine daca sunt fara adaos de zahar) si fructe uscate. 

Se subintelege ca, in cazul in care vrei sa iei in greutate cateva kilograme este important sa consulti un medic specialist in prealabil si este total de evitat improvizarea dietei in ultimul moment. 

Ti s-a intamplat vreodata ca in loc sa slabesti sa vrei sa te ingrasi si sa cauti o dieta pentru ingrasare in loc de o dieta pentru slabire? Asteptam raspunsurile ( motivate) in sectiunea de comentarii.

Like