Fitness si Alimentatie

Cum sa slabesc facand miscare

Exercitiul este o componenta critica o oricarui plan de pierdere in greutate. Cu toate acestea, necesita efort si motivatie.
Echipa eCumSa iti prezinta in acest articol cateva sfaturi despre cum sa slabesti facand miscare pe cale le poti urma:
  1. Inoata! Inotul este un exercitiu excelent deoarece creste fluxul de sange si foloseste muschii pe care nu-i folosim in mod regulat. Organizeaza-ti un program de inot si incearca sa-l pui in aplicare de 3 ori pe saptamana. Te vei simti excelent si intinerita.
  2. Participa la activitati sportive de agrement, cu prietenii. Daca este posibil, intra intr-o echipa, vei simti ca faci parte din ceva si, in acelasi timp, vei scapa si de ceva kilograme in plus. Fotbalul, voleiul, baschetul si tenisiul iti pot oferi un antrenament foarte bun. 
  3. Mersul pe jos te ajuta sa slabesti, este foarte sanatos pentru inima si creste circulatia sanguina fiind considerat ca unul dintre cele mai bune exercitii pe care o persoana le poate practica. 
  4. Mergi la sala. Aici poti lucra la o varitate de aparate iar daca doresti sa te tonifiezi in timp ce slabesti poti incepe un program de tonifiere musculara.
  5. Desi nu pare o excelenta idee de miscare, curatenia casei este un bun exercitiu intrucat arde o multime de calorii. Incepe prin aspirare, lustruire, stergerea prafului si a geamurilor. Poti face casa stralucitoare si, in acelasi timp, scapi de kilogramele in plus. 
  6. Daca iti permiti, mergi intr-o excursie in care sa te implici in diferite activitati fizice: sa mergi pe jos, sa urci, sa te cateri ori sa vaslesti. Fii mereu ocupata si continua sa faci miscare, nu uita insa sa te hidratezi; in mod sigur vei arde destul de multe calorii si, pe termen lung si cu o alimentatie adecvata, vei avea un fizic de invidiat.

Like