Nunti si Petreceri

Cum sa scriu invitatiile de nunta

Nunta este un eveniment special din viata dvs. Cand invitati oamenii sa participe la nunta dvs, invitatiile dvs. de nunta ar trebui sa reflecte personalitatea dvs. si a logodnicei si de asemenea tema nuntii.
Fie ca vreti o nunta complet traditionala sau una mai intima, o simpla adunare, ceea ce scrie pe invitatie trebuie va reflecte intentiile.

In primul rand trebuie sa decideti unde va avea loc nunta. Acest lucru este important deoarece determina ceea ce veti scrie pe invitatie. In mod traditional, fie parintii miresei (sau atat parintii miresei cat si parintii mirelui) sau fie mirele si mireasa gazduiesc evenimentul.

Hotarati tipul de nunta. Daca planuiti o nunta mare, un eveniment formal intr-o casa de cult, invitatiile dvs. de nunta ar trebui sa fie formale. Daca planuiti o nunta mica, mai intima sau poate una neobisnuita, puteti scrieti invitatiile de nunta neformal si cu umor, daca se cuvine.

Incepeti invitatiile de nunta cu numele persoanlelor care gazduiesc evenimentul. Daca parintii miresei gazduiesc evenimentul, veti incepe invitatia cu "Dl. si Dna. Ion Popescu doresc sa ne onorati cu prezenta..." . Daca mireasa si mirele sunt gazdele, incepeti invitatia cu numele lor complet. De exemplu, Maria Popescu si Bogdan Dumitrescu dorim sa ne onorati cu prezenta ..."

Schimbati anumiti termeni in invitatia de nunta in functie de natura, formala sau neformala, a evenimentului. Daca planuiti o nunta formala si aveti de gand sa o gazduiti intr-o casa de cult, folositi fraza "doresc sa ne onorati cu prezenta". Daca planuiti o nunta mai putin formala, puteti folosi fraza "ne-ar face placere compania ...".

Daca evenimetul este gazduit de parintii miresei, invitatia ar trebui sa inceapa cu numele acestora urmat de numele mic al miresei, numele complet al mirelui si cele ale parintilor acestuia. De exemplu, "Dl. si Dna. Ion Popescu doresc sa ne onorati cu prezenta la nunta ficei lor, Maria cu Bogdan Dumitrescu, fiul Dl-ului si Dnei George Dumitrescu".

In urmatoarele randuri, scrieti data si ora nuntii. Scrieti data intreaga a nuntii fara sa folositi numere. De exemplu, "sambata sase august douamiiunsprezece, la ora unsprezece dimineata".

Scrieti unde are loc nunta impreuna cu adresa. De exemplu, "Familia Popescu, strada Viitorului numarul 1".

Like