Jocuri si Jucarii

Cum sa descarc Angry Birds pentru PC

angry-birds

Astazi echipa eCumSa iti sugereaza cum sa-ti omori timpul si sa-ti alungi plictiseala cu un joc distractiv si relaxant: Angry Birds pentru PC. 

In acest articol echipa eCumSa iti spune cum sa descarci gratis Angry Birds pentru computer:

descarcand IntelAppUp Center de la Best Buy poti obtine o copie a jocului Angry Birds complet gratuita. Este vorba de o versiune de Pc a jocului Angry Birds cu grafica sonora si fizica reinnoita pentru a profita de hardware-le computerelor de ultima generatie.

Jocul Angry Birds ( care literalmente inseamna pasari furioase) este un joc video dezvoltat de Rovio Mobile, in care jucatorii folosesc o prastie pentru a lansa pasari impotriva porcilor situati in diferite structuri cu scopul de a-i ucide.

Vina acestor simpatice animalute este ca au furat ouale pasarilor, insa pasarile, cu ajutorul utilizatorului, isi recupereaza ouale. Jocul are putin peste un an de cand a fost lansat si se bucura de un succes nemaipomenit fiind descarcat de zeci de milioane de ori.  

Pentru a contribui la acest succes extraordinar a intervenit o companie de marketing moderna si eficienta incredintata, in principal, retelei sociale Twitter. Jocul Angry Birds este un fenome revolutionar inegalabil: pasarile furioase sunt " marfa" oricui detine uun dispozitiv mobil, dar, de ceva timp, jocul dintre cele mai solicitate in lume este disponibil si pentru calculatoare.

Site-ul Intel AppUp pune la dispozitia utilizatorilor versiunea de Pc a jocului Angry Birds; de cateva zile Angry birds este disponibil si pe PlayStation 3 si PSP.

Like