Cunostinte generale

Cum sa seduc cu privirea

Cum_sa_seduc_cu_privirea

Potrivit unui studiu universitar, luminile estompate, in afara rolului lor de a crea o atmosfera romantica la o intalnire, sporesc atractia dintre cele doua persoane si induc o stare de liniste si relax.

In continuare echipa eCumSa te sfatuieste, in cativa pasi, cum sa seduci cu privirea: 

  • daca este dragoste la prima vedere priveste in ochi persoana care-ti place si, in momentul in care privirile voastre se intersecteaza zambeste-i discret; daca acea persoana iti zambeste inseamna ca nici tu nu-i displaci; in acest caz ai putea invita-o la o cafea pentru a va cunoaste mai bine, la cinema, la un pranz, apoi la o cina romantica iar de aici vei vedea daca va naste ceva sau nu. 
  • daca este o persoana pe care o cunosti de ceva timp invit-o la o cina romantica, la lumina lumanarii, intr-un local intim si, nu uita sa-i daruiesti macar un trandafir alb sau rosu iar, ori de cate ori ai ocazia, priveste-o in ochi. 
Nu uita ca la o cina la lumina lumanarii, fata celeilalte persoane este in prim-plan in timp ce totul in jur ramane la distanta, in umbra. Asa ca este recomandat sa-ti stingi mobilul si alte surse care-ti pot distrage atentia.

Like