Computer & Internet

Cum se instaleaza noi fonturi in Windows

Cum_se_instaleaza_noi_fonturi_in_Windows

Nu-ti place nici unul dintre fonturile care le ai in calculator, vrei sa instalezi altele dar nu sti cum se instaleaza noi fonturi in Windows? Ei bine echipa eCumSa iti da cate sfaturi utile despre cum se face si iti propune o solutie usoara dar folositoare pentru a-ti usura munca. Pe net gasesti o gama variata de fonturi: unele gratuite iar altele contra cost.

Cum se instaleaza noi fonturi in Windows: 

Cele mai bune site-uri de fonturi sunt http://www.dafont.com/ sau http://www.1001freefonts.com/, insa daca nu-ti plac atunci poti cauta pe Google " fonturi gratuite/ free fonts", iar odata ce ai gasit caracterele care-ti plac, descarca-le in computer cu un click pe clasicul buton de "Download".

Imediat ce descarcarea a fost completata, extrage fonturile din fisierul zip cu ajutorul programelor WinRAR sau WinZip. Instalarea propriu-zisa este o simpla copiere ("copy") a fisierului extras si lipirea ("paste") acestuia in interiorul folderului "C:/ Windows/ fonts". 

Acum, daca vei cauta printre fonturile disponibile, cu siguranta le vei gasi si pe cele pe care tocmai le-ai instalat. In acest moment iti poti personaliza doumentele cum iti place mai mult.

Spor la treaba!

Like