Computer & Internet

Cum sa incarc video pe Youtube

youtube1

Iata aici un mic ghid virtual in care echipa eCumSa iti da cateva sfaturi utile despre cum sa incarci un video pe Youtube. Pentru a incarca un video pe Youtube, acceseaza pagina de Youtube, logheaza-te in contul tau, iar daca nu ai cont pe Youtube poti utiliza un cont Gmail sau un cont Google.

Daca nu ai un cont pe Google afla cum sa faci cont pe Google dand click aici.
Cum sa incarc video pe Youtube:
Acceseaza site-ul Youtube.com, autentifica-te in contul tau cu numele de utilizator si parola asa cum arata in imaginea de mai jos,
dupa care da click pe " incarcati" si vei fi redirectionat catre pagina unde poti incarca video-ul tau.

Cum_sa_incarc_video_pe_Youtube_1 
Acum trebuie doar sa dai click pe butonul " incarcati un videoclip", selecteaza video-ul pe care vrei sa-l incarci pe Youtube iar procesul de incarcare va incepe; va aparea bara de progres care-ti va arata timpul de incarcare al video-ului.

Cum_sa_incarc_video_pe_Youtube_2
In sectiunea de incarcat video ai optiuni unde poti pune titlul video-ului, descrierea acestuia pentru optimizarea cautarilor si afisarilor video-ului si pentru cuvintele cheie care vor il ajuta pe cel care cauta acel tip de video sa-l gaseasca intr-un timp mai scurt.

Dupa incarcarea video-ului si completarea tuturor campurilor care ti s-au parut utile, selecteaza categoria in care vrei sa apara video-ul tau si da click pe " salvati". 

Tine minte ca Youtube accepta video cu pana la maximum 15 minute de vizionare, iar dupa ce ai completat procesul de incarcare video-ul tau va fi vizibil pentru toti.

Like