Computer & Internet

Cum se face un album fotografic online

Cum se face un album fotografic online

Vrei sa faci un album fotografic online, insa nu sti cum se face? In acest mic ghid virtual echipa eCumSa iti da cateva sfaturi utile despre cum se face un album fotografic online. Albumul foto online este ideal pentru a prezenta prietenilor si familiei fotografii de absolvire, de la petreceri, aniversari, etc.

In continuare echipa eCumSa iti explica, in cativa pasi, cum se face un album foto online: 

  1. Acceseaza site-ul: http://www.scrapblog.com. da click pe "signup", inregistreaza-te completand campurile cu datele cerute si da click pe butonul "create account". 
  2. Da click pe "create scrapblog" si, in fereastra care se deschide, alege un template dintre graficile impartite pe tipologie de album ( calatorii, nunta, petrecere, etc). 
  3. Incarca pozele si video-urile ( poti incarca poze atat de pe facebook, flickr, myspace, picasa cat si din pc-ul tau), modifica-le, in site, dupa propriul plac. 
  4. Dupa ce ai terminat de realizat albumul tau foto online da clica sus stanga pe floppy "save", in fereastra care-ti va aparea da un nume albumului tau foto si din nou "save" pentru confirmare. 
  5. Mesajului succesiv raspunde cu "yes, publish now" pentru a publica online albumul tau foto, bifeaza "Everyone" daca vrei ca albumul tau sa fie vizibil tuturor ori "only me and people i invite" pentru a permite vizualizarea albumului foto doar prietenilor tai. 
  6. Da apoi click pe "publish" si trimite prietenilor tai link-ul care il gasesti sub "share your ScrapBlog"; prezinta-le albumul tau foto online abia creat.

Like