Computer & Internet

Cum sa fac videochat pe facebook

videochat_facebook

Sunteti si voi printre milioanele de utilizatori care iubesc reteaua Facebook, reteaua de socializare cea mai populara din lume si vreti sa va vedeti amici in fata in timp ce vorbiti cu ei pe Facebook? Daca da atunci echipa eCumsa.ro va prezinta pasa cu pas cum se face videochat pe Facebook.

Comunicarea cu prietenii din toata lumea e frumos, dar, cateodata, un post sau un mesaj privat nu sunt de ajuns: vrem sa-i vedem si in fata, sa vedem si exrpesiile lor in timp ce povestim ultimile aventuri. Acum, totul acesta se poate face si pe Facebook!

Multumita parteneriatului cu Skype, intradevar, acum este posibil, in foarte putini pasi, utilizarea acestui serviciu fara a lasa reteaua de socializare si nici fara a instala alt soft.

Sa vedem cum sa facem acest lucru:

  • Primul pas, binenteles, este sa avem un profil activ pe Facebook si sa avem deja prieteni/amici.
  • Dupa ce ati efectuat logarea pe site este suficient sa ajungeti la https://www.facebook.com/videocalling ca sa ajungeti la pagina de activare a serviciului.
  • Daca dai click pe "Start" vei fi redirectionat intr-o interfata care va avea obisnuita bara de chat aratand prietenii care sunt online in acel moment.
  • Vei putea alege unul dintre amicii tai cu care sa incepi sesiunea de videochat si pentru a face acest lucru va fi suficient, odata deschisa fereastra de chat, sa dai click pe icoana de webcam ( butonul " Call").
  • Daca prietenul cu care vrei sa videochat-ezi nu raspunde, poti, de asemenea, sa-i lasi un videomesaj. 

Este posibila utilizarea videochat-ului pe facebook chiar daca nu ai o camera web: in acest caz, daca prietenul cu care vrei sa videochat-ezi are webcam, tu il vei putea vedea in timp ce el va putea doar sa-ti va auzi vocea, ceva de genul cum se intampla pe Skype sau pe toate celelalte servicii de video calling.

Like