Computer & Internet

Cum sa fac cont pe Google+

google__cont Pentru a putea beneficia de platforma Google+ ai nevoie de un cont google principal( in care intra si contul google+ ). Daca totusi nu ai cont pe google si vrei sa iti faci unul, echipa eCumsa iti sugereaza cum sa faci cont pe google.

Cum se face cont pe Google:

Ca sa poti face un cont in reteaua google trebuie sa accesezi pagina: http://www.google.com/accounts/NewAccount  sa introduci adresa ta de email, parola aleasa de tine ( care trebuie sa fie de minim 8 caractere ), sa accepti termenii si conditiile Google si, in final, sa dai click pe "Accept.Creati-mi contul". 

Odata terminata inregistrarea contului vei primi un email de verificare; da click pe link-ul continut in acesta pentru a completa inregistratrea contului. 

Dupa ce ai verificat si finalizat inregistrarea contului Google, atunci poti folosi toate serviciile oferite de Google. 

Totusi in momentul de fata pentru a putea folosi platforma google+ ai nevoie de o invitatie. Daca vrei o invitatie pe Google+, lasa un comentariu in sectiunea comentarii din josul paginii, continand si adresa ta de email sau pur si simplu da-i click pe cont pe google+ , grabeste-te avem disponibile doar 150 de invitatii.

Like