Arta

Cum sa fac un cadou personalizat de Craciun - cadou handmade

Cum sa fac un cadou personalizat de Craciun - arta handmade - fular

Daruirea unui cadou handmade are mai multe semnificatii care merg dincolo de cadoul in sine si anume inseamna daruirea timpului tau, grijii si atentiei tale persoanei careia ii daruiesti cadoul handmade. Echipa eCumSa iti da cateva idei si sfaturi utile despre cum sa faci un cadou de Craciun handmade.

Un cadou handmade facut cu mainile noastre are o valoare mai mare ce include si munca noastra dedicata persoanei care va primi cadoul.
Va propunem cateva idei si sfaturi utile pentru a realiza mici cadouri handmade de daruit persoanelor dragi:

  1. Daca ai o prietena careia ii place sa tricoteze in timpul liber ai putea realiza pentru ea un cadou handmade special, care sa o ajute la tricotat realizat dintr-o bucata de sarma si ceva margele, ca cel din imagine.
  2. Daca, in schimb, te pricepi la tricotat si la cusut poti confectiona o geanta spatioasa pentru a transporta gheme, andrele, modele si o perna micuta in care sa infigi acele de cusut si boldurile.
  3. In cazul in care persoana draga este friguroasa ii poti face o pereche de papuci de casa tricotati usor de realizat sau o esarfa.
  4. Un cadou handmade ideal pentru copii ar putea fi un fular tricotat infrumusetat cu aplicatii din pasla reciclata, iar fetitele se vor bucura si vor aprecia clemele si agrafele impodobite cu flori din pasla.{gallery}cadoucraciun{/gallery}

Sarbatori fericite!

Like