Educatie

Cum sa impresionez o fata

Cum sa impresionez o fata

Iti place o fata dar nu sti cum sa te faci remarcat? Ai posibilitatea sa-i vorbesti, insa nu sti ce sa-i spui? Echipa eCumSa iti vine in ajutor cu acest articol in care te sfatuieste cum sa impresionezi o fata, cum sa invingi rusinea si cum sa spargi gheata cu succes. Urmeaza intocmai sfaturile care iti vor fi descrise mai jos si nu vei avea probleme sa te faci remarcat de fata pe care o placi.

In continuare echipa eCumSa te sfatuieste cum sa impresionezi o fata care-ti place:

  1. Nu te lasa intimidat de prezenta fetei care iti place. Ea va fi mult mai atrasa de un baiat care vorbeste cu ea si ii acorda atentie decat de unul care incearca sa evite dialogul cu ea. Retine ca nu stie ce simti pentru ea si ar putea interpreta gresit comportamentul tau de "mut". 
  2. Incearca sa nu te "arunci" intr-o declaratie improvizata, vorbeste-i mult inainte de a-ti dezvalui sentimentele, descopera-i interesele, amuz-o, fa-i complimente fara a te expune prea mult, cel putin la inceput. Cere-i numarul de telefon si scrie-i cateva mesaje, ar putea fi o modalitate buna de a sparge gheata. 
  3. Acorda-i foarte multa atentie, fa-o sa inteleaga ca e importanta si fa-i mici cadouri ( este suficient un trandafir, un ursulet de plus, ceva semnificativ atat pentru tine cat si pentru ea, nu numai diamantele fac fericita o femeie). Glumeste cu ea in mod afectuos, fara a exagera daca sti ca este sensibila, vei vedea ca prin aceste mici sfaturi situatia se va imbunatati.

Like