Despre casa

Cum sa aranjam masa de Revelion

Cum_sa_aranjam_masa_de_Revelion

Mai sunt doar cateva zile pana la revelion, esti gazda prietenilor tai si inca nu sti cum sa aranjezi masa de revelion? Echipa eCumSa iti vine in ajutor cu acest articol in care te sfatuieste cum se aranjeaza masa de revelion.

Cum sa aranjam masa de Revelion:
  Pentru a aranja masa de revelion ai nevoie de multa imaginatie, mult bun gust si un strop de originalitate. 

  Pentru a crea o atmosfera de neuitat opteaza pentru alb, culoarea sezonului, alege deci fata de masa cu servetelele din acelasi material alb, farfuriile albe cu o dunga sau o floare argintie ori aurie pe margine: pune pe masa lumanari parfumate ( cu miros tea light) cu suport alb de sticla si fii foarte atenta la asezarea servetelelor, farfuriilor, tacamurilor si paharelor; daca nu sti cum sa le aranjezi click aici pentru a afla cum se face

  Daca nu iti place totul alb poti alege dintre culorile festive: rosu, verde, auriu sau argintiu incercand sa faci combinatii cat mai de bun gust si nu prea incarcate tinand cont si de culoarea dominanta din incapere. Pentru o atmosfera eleganta opteaza pentru o fata de masa de culoare neagra ( sau gri) si farfurii albe. 

  Pentru un decor de masa incearca o idee originala creata de tine: formeaza o compozitie simpatica din ceasuri si cesulete pe care nu le mai folosesti sau, daca preferi stilul clasic, pune in centrul mesei o vaza cu flori albe, in armonie cu restul mesei sau opteaza pentru o compozitie pe baza de conuri si fructe seci date cu spray argintiu si decorate cu diamante ori sclipici.

Un an nou fericit!

Like