Despre casa

Cum sa aranjez masa de Craciun

Cum_sa_aranjez_masa_de_Craciun_-_stil_romantic

Echipa eCumSa iti propune cateva idei despre cum sa aranjezi masa de Craciun pentru a o umple de farmec si cum se decoreaza masa de Craciun in rosu, rosu purpuriu, auriu ori argintiu. Fotografii si explicatii despre un minunat Craciun 2011.

Cum se decoreaza masa de Craciun:
Una dintre cele mai moderne modalitati de a decora masa de Craciun, atat pentru pranz cat si pentru cina, este aranjarea acesteia in stil minimalist. Este vorba de un decor simplu si ieftin dar de mare efect perfect pentru mesele patrate, ideal pentru cinele intime in familie. In acest caz trebuie sa mizezi pe centrul mesei pe care sa-l realizezi dintr-un prosop/ servetel de bumbac rosu decorat cu bilute/ perle argintii si albe. Farfuriile, de preferat albe, impodobite cu perle sau fulgi de Craciun sunt elementele care dau clasa acestui decor.

Cum_sa_aranjez_masa_de_Craciun_-_minimalist1 

Pentru a avea o masa de Craciun in stil romantic si de bun gust mizeaza pe decoratiunile de culoare rosu purpuriu in loc de clasicul rosu. O nuanta de rosu mai delicata este in perfecta concordanta cu atmosfera de Craciun insa aminteste si de atmosfere mai putin traditionale si intime. Foloseste servetelele impachetate in forme ciudate pe fata de masa alba si pahare de sticla/cristal cu picior inalt. Pentru un stil personalizat si mai romantic realizeaza un centru de masa din trandafiri sau fructe de padure rosii si pune in jurul tacamurilor petale de trandafir. 

Cum_sa_aranjez_masa_de_Craciun_-_minimalist

Poti opta sa decorezi masa de Craciun in stil glamour. Daca ai un mobilier care se preteaza cu stilul glamour si vrei sa il pui in valoare in ziua de Craciun pentru un bufet sau pentru o cina ceva mai "trendy" asta e ocazia ideala. Cum se face acest lucru? Nimic mai simplu: ai nevoie de unul-doua candelabruri decorate cu perle si/ sau globulete, pahare de vin cu picior de culoare argintie sau aurie, vaze de flori cu lalele si/ sau alte flori si lumanari inalte colorate.

Evita stilul minimalist si Craciun Fericit!

Like