Despre casa

Cum sa mobilez camera bebelusului

Cum sa mobilez camera bebelusului

In acest mic ghid virtual echipa eCumSa te sfatuieste cum sa mobilezi camera bebelusui tau.  Noul membru al familiei ar trebui sa aiba, inca de cand ajunge acasa, un spatiu dedicat lui chiar daca in primele luni de viata il tii cu tine in dormitor.

Este bine sa alegi camera bebelusului in ultimele luni de sarcina; aceasta trebuie sa fie incaperea cea mai putin zgomotoasa a casei, bine luminata si aerisita. Odata aleasa camera, trebuie s-o mobilezi.

Nu sti cum sa mobilezi camera bebelusului?

In continuare echipa eCumSa iti da cateva sfaturi utile despre cum sa mobilezi camera micutului tau.

Cum sa mobilez camera bebelusului:
In cazul in care camera este suficient de mare poti, de asemenea, sa-ti insotesti copilul pe toata perioada de crestere, evoluand in mobilier si in distribuirea spatiului in functie de varsta si nevoile micutului. 

Chiar si podeaua este importanta pentru dormitorul nou-nascutului: cu siguranta cel mai potrivit material pentru aceasta camera este lemnul, acesta fiind antistatic, usor de spalat si imbunatateste climatul camerei; nu uita nici de caldura oferita de materialul in sine. In ceea ce priveste peretii, opteaza pentru vopsea non-toxica, tapet, lambriuri in lemn ori pluta.

Culoarea cea mai potrivita este albastru pentru proprietatile sale relaxante si benefice, insa si culorile fildesului, roz coral si crem sunt perfecte atata timp cat sunt "discrete"; deci nu sunt recomandate culorile aprinse.

Like