Despre casa

Cum sa aleg tapiteria canapelelor si a fotoliilor

Cum sa aleg tapiteria canapelelor si a fotoliilor
Vrei sa mobilezi livingul dar nu sti cum sa alegi tapiteria canapelelor si a fotoliilor? Citeste acest articol in care echipa eCumSa iti da cateva sfaturi utile despre cum se alege tapiteria canapelelor si a fotoliilor.
Daca in camera de zi ai un semineu, coltul de relaxare va fi organizat in aceasta zona. Intr-o sufragerie unde sunt doua grupuri de locuri in zona de sedere, tapiteria canapelelor si fotoliilor va fi diferita dar corelata fie prin material fie prin culoare; doua modele pot coexista, dar trebuiesc coordonate si utilizate cu masura. Este o regula buna a nu profita de tesaturi cu modele, chiar si atunci cand sunt utilizate cu moderatie deoarece incarca si atrag atentia. O abordare mai sigura este materialul de piele, potrivit pentru a "imbraca" fotolii moderne dar si traditionale si poate fi adaptat cu orice alt material, de la matase de canepa la in decorat. Pielea este un material extrem de durabil si, asa cum este tratata in ziua de azi, curatarea petelor nu mai reprezinta o problema.

Tesaturile moderne din texturi "neregulate" sunt un produs care nu poate fi definit nici tesatura neteda nici tesatura cu model; este o tesatura "in miscare" care se potriveste cu mobilierul modern.

Inul, bumbacul, tesaturile mixte cu design traditional, adoptate de la englezi, sunt tesaturi indicate pentru a "imbraca" fotolii si canapele moi cu brate rotunjite si cu perne.

Atunci cand alegi canapele si fotolii e mai bine sa te orientezi la cele care nu au lemn la vedere; nici o problema insa daca iti plac piesele de mobilier din rachita; acest material potrivindu-se foarte bine cu orice tip de lemn, natural sau vopsit si, daca doresti, ai posibilitatea sa-ti mobilezi toata sufrageria cu astfel de mobilier. Aceasta solutie este placuta mai ales intr-o casa la tara.

Like