Despre casa

Cum sa aleg mobilierul de sufragerie

In acest articol echipa eCumSa iti sugereaza cateva recomandari despre cum sa alegi mobilierul de sufragerie de care poti tine cont atunci cand vrei sa-ti schimbi mobila din living ori vrei sa ti-l mobilezi.

Este bine de precizat ca mobilierul dintr-o singura incapere nu trebuie sa fie neaparat din acelasi tip de lemn. Poti face combinatii si, deseori, rezultatul este mai placut. 
De exemplu, mobila lacuita se potriveste cu mobila din lemn natural iar ambele tipuri se adapteaza cu mobilierul din metal si cristal. Este de retinut faptul ca, daca doresti sa adaugi mobilier rustic si traditional intr-un decor modern trebuie sa optezi pentru exemplarele simple si liniare; mobilierul curbat, decorat ori auriu este dificil de abordat si, daca nu ceri ajutorul unui expert, risti sa strici aspectul livingului tau. 

Alegera culorii mobilierului, lemn deschis sau inchis, este personala. Trebuie insa amintit ca intr-un living cu mobilier inchis la culoare peretii trebuie sa fie vopsiti intr-o nuanta uni, deschisa sau in ton cu tapiteria. Tapiteria si mobilierul din lemn de culoare inchisa denota rafinament, dar este necesar ca incaperea sa primeasca lumina naturala din abundenta; lumina artificiala trebuie, de asemenea, sa fie eficienta cu puncte de lumina distribuite uniform.

Like