Despre casa

Cum sa folosesc peria de wc

Sa cureti toaleta este adesea o corvoada, insa este un procedeu ce trebuie facut periodic. Au apus de mult zilele cand trebuia sa cureti interiorul vasului de toaleta folosind bureti si carpe. O perie de toaleta face curatarea acestuia mult mai usoara. Pentru a curata vasul de toaleta periaza-l in mod corespunzator; asigurandu-te astfel ca acesta devine curat si stralucior.
Cum sa curat vasul de toaleta: aplica o cantitate generoasa de produs de curatat wc-ul in interiorul vasului de toaleta de jur imprejur; lasa-l sa actioneze cateva minute.

Inmoaie peria in apa din vasul de toaleta, apoi freaca bine tot vasul ; curata cu deosebita atentie sub buza acestuia deoarece o multime de pete, microbi si murdarie au tendinta de a se ascunde acolo. Acorda, de asemenea, o atentie sporita acelei linii care se formeaza acolo unde sta apa intrucat aceasta contine diferiti compusi care se depun ( adera) pe vasul de toaleta.

Trage apa pentru a clati murdaria, apoi loveste peria de vasul de toaleta de cateva ori pentru a scutura surplusul de apa dupa care nu uita sa pui peria la locul ei, in suport.

Like