Propria afacere

Cum sa fac bani online - metoda ptc ClixSense

Cum_sa_fac_bani_online_-_metoda_ptc_ClixSense

Vrei sa faci bani online din confortul casei tale dar nu sti cum sa faci acest lucru? In acest mic ghid virtual echipa eCumSa te sfatuieste cum se fac bani online cu metoda ptc ClixSense si-ti prezinta motivele pentru care ar trebui sa-ti faci un cont pe ClixSense.

Sa incepem cu motivele pentru care ar trebui sa iei in considerare aceasta metoda ptc de castig pentru ca ar putea deveni un important job online. 

   ClixSense este o metoda Pay to click adica esti platit sa dai click pe reclamele pe care site-ul ti le pune la dispozitie in contul tau: pentru un membru standard ClixSense pune la dispozitie 10-20 de reclame pe zi, in fiecare zi, fiecare costand intre 0.001 si 0.02 $, in timp ce membrii premium au mai multe reclame pe zi. Pentru a deveni membru premium trebuie sa platesti, prin Paypal, o suma modica ( 14,95$) pentru a-ti upgrada contul de la standard la premium. Pentru posibilitati mai mari de castig iti poti invita prietenii sa se inscrie ca referalii tai pe ClixSense, astfel vei castiga un anumit procent de pe urma lor ( adica 10 centi pentru fiecare referal nou si 2 $ pentru fiecare referal care-si upgradeaza contul de membru ( standard-premium), pe langa reclamele oferite de site. 

   ClixSense este una dintre cele mai afidabile metode PTC online deoarece:

  • are experienta fiind online din februarie 2007;
  • are un forum unde poti merge oricand pentru mai multe informatii si/ sau nelamuriri;
  • plateste in fiecare zi de luni a saptamanii ceea ce inseamna ca site-ul face suficienti bani pentru a-si plati, la timp, toti membrii ( cu un search pe google poti gasi o multime de dovezi de plata efectuate de ClixSense);
  • este votat de Elite, una dintre cele mai bune surse de investigatii ale site-urilor PTC;
  • are destul de multe recenzii pozitive pe internet. 

   Deci pentru a-ti putea incasa castigurile efectuate pe ClixSense trebui sa ai o adresa valida de PayPal, daca inca nu ai cont pe Paypal click aici pentru a afla cum se face unul. 

   Asadar, continuand discutia noastra despre ClixSense, daca un membru standard vrea sa fie platit, site-ul trimite suma minima de 10$ sau, in cazul membrilor premium, cand ai ajuns la 8$ iti poti cere banii. 

   Daca dupa citirea acestei recenzii si dupa cautarile efectuate pe google cu privire la afidabilitatea si seriozitatea site-ului PTC ClixSense te-ai hotarat sa-ti faci cont pe ClixSense, echipa eCumSa te invata cum se face cont pe ClixSense: 

  • click aici pentru a accesa site-ul clixsense; 
  • continua apoi cu click pe "sign up" care este in partea dreapta, sus si, in fereastra care se va deschide, completeaza campurile cu datele personale ( prenume, nume, adresa, localitate, cod postal, tara de origine, numarul de telefon, email, data de nastere, sexul), alege modalitatea de plata ( PayPal, AlertPay sau Check), alege-ti un nickname cu o parola asociata si o intrebare cu raspuns secret ( pe care sa-l sti in cazul in care uiti parola). Ajuns in acest punct tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci codul de securitate "CAPTCHA" in campul asociat si click pe "Create Account". 
   Acum ca ti-ai facut cont pe ClixSense nu putem decat sa-ti uram spor la bani!

Like