Propria afacere

Cum sa fac bani online - metoda paid to write

Cum sa fac bani online - metoda paid to write

Cati dintre noi ne punem acesta intrebare, cel putin, o data pe zi: cum sa fac rapid bani online? Unii cred ca trebuie sa aiba neaparat un website, insa nu este deloc asa iar, in acest mic ghid virtual, echipa eCumSa te sfatuieste cum sa faci bani online cu metoda paid to write ( platit pentru a scrie).

Cum sa fac rapid bani online cu pay to write:
Exista site-uri web care-ti permit sa faci rapid bani. Daca-ti place sa scrii articole, cauta un site paid to write, citeste regulamentul si controleaza care sunt metodele de castig propuse.

Majoritatea site-urilor paid to write propun un castig care rezulta din anunturile AdSense si banner-ele publicitare. In practica, daca cineva viziteaza site-ul si da click pe publicitate, o parte din castig merge la proprietarul site-ului iar cealalta parte va fi a ta pentru ca ai scris articolul. In acest caz pentru a face bani trebuie neaparat sa ai un cont Google AdSense. 

Exista, de asemenea, alte site-uri care-ti permit sa faci rapid bani online chiar daca nu ai un cont AdSense. Aceste site-uri cauta persoane care sa le scrie articole pe site si platesc o taxa pentru fiecare articol scris.

Dintre cele doua posibilitati de a face rapid bani online cu pay to write recomandam a doua optiune intrucat AdSense inchide cu usurinta conturile care le gaseste pe astfel de site-uri si, deci, ai putea pierde tot castigul acumulat.

Like