Economii si Cheltuieli

Cum sa fac cont pe Moneybookers Skrill

Cum_sa_fac_cont_pe_Moneybookers_-_Skrill

O alternativa a lui PayPal este Moneybookers, o societate care, odata inregistrat, poti trimite si primi bani online in si din toata lumea, simplu si sigur. Beneficiaza si tu de acest serviciu online si afla, din acest mic ghid virtual propus de echipa eCumSa, cum se face un cont pe Moneybookers ( cu noua denumire de Skrill).

Cum sa fac cont pe Moneybookers/ Skrill:
Pentru a-ti face cont pe Moneybookers acceseaza site-ul moneybookers.com si inregistreaza-te, complet gratuit, cu adresa ta de mail; pasii urmatori sunt cam aceeasi ca pe Facebook ( nume, prenume, adresa de mail, parola, repeta parola, etc), click aici pentru a accesa site-ul.

Odata inregistrat pe site poti depune bani in cont, pe Moneybookers, prin transfer bancar sau card de credit. Datele tale financiare vor fi stocate in siguranta de catre Moneybookers, iar singurul lucru de care vei avea nevoie pentru a face plati on-line va fi adresa ta de e-mail; nu va mai trebui sa dezvalui datele tale financiare on-line. 

Moneybooker Skrill este un serviciu excelent pentru efectuarea tranzactiilor pentru site-uri de pariuri, acesta protezandu-ti contul bancar. Ajuns in acest punct va fi usor sa faci un depozit la o casa de pariuri sau la o camera de poker, iar banii vor fi imediat disponibili.

Like