Economii si Cheltuieli

Cum sa ma antrenez acasa pentru a economisi timp si bani

Cum_sa_ma_antrenez_acasa_pentru_a_economisi_timp_si_bani

Atunci cand, in perioada anului si in special de sarbatori, facem abuz de mancare este obligatoriu sa facem miscare caci, altfel, kilogramele in plus raman acolo unde se pun ( pe burta, fese, etc). Cea mai convenabila si mai economica metoda de a face activitate este aceea de a ramane in confortul casei tale cu conditia sa urmezi cateva sfaturi bune despre cum sa faci miscare acasa. Asadar, in acest articol, echipa eCumSa iti da cateva sfaturi utile despre cum sa te antrenezi acasa economisind, astfel, timp si bani.

  • In primul rand trebuie sa te hotarasti ce exercitii vrei sa faci pentru a-ti putea alege echipamentul necesar ( banda de alergat, bicicleta, coarda, s.a.). 
  • Multi prefera sa faca gimnastica jucandu-se: la dispozitia iubitorilor de bunastare fizica si a jocurilor video, tehnologia vine in ajutor cu programe pentru Balance Board de la Nintendo Wii ( ca WiiFit), iar pentru futuristul Kinect de la Microsoft Xbox 360 ( recomandam EA Sports Active 2). 
  • Si internetul se poate tranforma in antrenor personal. Pe net poti gasi ghiduri si video-uri excelente care arata cum se efectueaza corect exercitiile fizice. Printre cele mai bune se numara: Ace Fitness, una canal Youtube profesional; Passion4Passion, un portal dedicat fitness-ului, prezent si pe Youtube; DailyBurn, functioneaza ca o retea sociala care ofera video-uri si sfaturi nutitionale. Alegerea de a face miscare cu ajutorul internetului este, cu siguranta, cea mai economica, singura cheltuiala fiind abonarea la compania de telefonie. 
  • Este bine de amintit ca, in timpul dedicat activitatii fizice, trebuie sa te concentrezi la exercitiile pe care le faci. Trebuie, deci, sa stingi telefonul si toate celelalte surse care-ti distrag atentia, caci, daca intrerupi, chiar si pentru o clipa, exercitiul trebuie sa o iei de la capat, irosind timp pretios.

Like