Economii si Cheltuieli

Cum sa economisesc la cumpararea manualelor scolare

Cum sa economisesc la cumpararea manualelor scolare

Septembrie se apropie cu pasi repezi si incepe si pentru portofelele parintilor cosmarul inceperii scolii si, mai ales, achizitionarea manualelor scolare care, cu trecerea anilor, sunt din ce in ce mai scumpe. Insa exista intr-adevar un mod de a economisi atunci cand se achizitioneaza manualele scolare? Din cate se pare aceasta modalitate exista si, in acest articol echipa eCumSa te sfatuieste cum sa economisesti atunci cand cumperi manualele scolare.

Mai sunt doar cateva saptamani pana la deschiderea scolilor si este bine sa te pregatesti psihic nu doar la vanatul manualelor ci si la o buna modalitate de a economisi. 

O alternativa care nu trebuie subestimata este rezervarea manualelor online care-ti permite sa economisesti 30%, insa nici distributia in masa nu este de trecut cu vederea: membrii si posesori de carduri sunt eligibili pentru reduceri ce variaza de la 10 la 20%; sa fii atent/atenta si sa evalueaza optiunile tale, asadar este posibil sa economisesti atunci cand cumperi manualele scolare.

Like