Cariera

Cum sa ma pregatesc repede pentru un interviu

Interviul poate fi un proces foarte stresant, dar daca aveti pregatite cateva lucruri de baza de la inceput totul va decurge mult bine si mai natural.
Incepti pregarirea prin studierea companiei care doreste sa va angajeze. Cercetati si aflati desre trecutul companiei, cu ce se ocupa, unde sunt localizati si orice stiri noi.

Revizuiti-va oral CV-ul. Realizatorul interviului va pune intrebari bazate in mare pe CV-ul dvs. Asa ca fiti pregatiti sa discutati despre experientele trecute in campul muncii. Daca exista inconsecvente sau discrepante notabile, ganditi-va cum o sa explicati situtia. Spre exemplu, daca exista o pauza intre job-uri fiti pregatiti sa explicati dece. In plus cand vorbiti despre angajatori trecuti fiti pozitivi si respectosi (indiferent de cum va simtiti cu adevarat).

Sa aveti din timp pregatite hainele si studiati ruta pentru a ajunge la interviu. Amintiti-va ca toate pregatarile din lume nu va ajuta la nimic daca nu ajungeti la interviu la timp si bine imbracati. Evitati surprizele din ultima clipa daca va planificati totul din timp.

Like