Computer & Internet

Cum sa sterg profilul de Facebook

Cum sa sterg profilul de Facebook

Daca nu-ti mai place Facebook si vrei sa scapi de profilul tau pentru totdeauna, trebuie sa urmezi o procedura exacta. In acest mic ghid virtual echipa eCumSa te sfatuieste cum sa stergi profilul tau de Facebook. De fapt Facebook permite doar dezactivarea profilului, iar informatiile tale raman intacte si ascunse dar citind acest articol vei putea sa-ti stergi toate detaliile de pe Facebook.

Pentru a sterge definitiv profilul de Facebook este suficient sa accesezi linkul http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account, care este ascuns printre setari.

Inainte de a accesa link-ul de stergere a contului asigura-te ca ai sters toate comentariile si fotografiile publicate in trecut si ca ai urmat unele proceduri de securitate. In primul rand sterge orice informatie prezenta in profilul tau ( mesaje, informatii de retea, fotografii, etc), apoi conecteaza-te la "Centrul de asistenta" din josul paginii. De aici da click pe "Privacy", iar Facebook iti va arata cum sa-ti dezactivezi definitiv profilul. 

Pentru finalizarea operatiunii trebuie sa introduci adresa ta de mail, parola si codul captcha. Trebuie apoi sa astepti 14 zile, timp in care Facebook va completa procedura iar tu te poti razgandi; in acest caz iti poti reactiva profilul si bloca procesul de dezactivare prin simpla introducere a adresei tale de e-mail in "login". 

Daca esti nerabdator sa-ti stergi definitiv profilul de  Facebook, cere stergerea acestuia printr-un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. In cateva zile ar trebui sa primesti un raspuns de confirmare a stergerii definitive a profilului tau. In acest caz ai o saptamana la dispozitie pentru a te razgandi si-ti poti reactiva profilul trimitand un alt e-mail la aceeasi adresa, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ori la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Trecute cele 7 zile, acceseaza Facebook si incearca sa te loghezi cu adresa ta de e-mail si parola. Daca nu reusesti sa te loghezi ori nu primesti nici un mesaj de reactivare, inseamna ca operatiunea a fost completata cu succes si, deci, profilul tau de facebook a fost sters definitiv.

Adauga comentariu pentru articol

0
Termenii si Conditiile.
  • Nici un comentariu gasit

Like